Bebouwde wereld

Mongolië, Uliastay -

We zijn weer even terug in de bebouwde wereld. Het Internet is nog steeds traag, ik hou het dus kort. Alles gaat goed met ons. Het tentje staat in prachtige landschappen. De weergoden waren ons de laatste drie dagen niet zo mild gezind, maar ondertussen breekt de zon weer door de wolken. We reizen nog enkele dagen met z’n zevenen en dan gaan er twee huiswaarts. Dan is het Kees en ik en de Mongolen. Vanaf 19 juli sluit de Rotterdamse Jacqueline aan.

@Hank: ik weet niets van een noodtoestand in UB. We zijn er pas over een maand weer. Hopelijk is het onheil dan overgewaaid (wat het ook moge zijn)

@Thomas: misschien een toerke Mongolie opnemen in de loopbaanonderbreking?

Dit schreef Sarah op

5 reacties

 • Hey Sarah en Kees,
  Zo op een vrijdagnamiddag is het meestal vrij kalm op kantoor, dus heb ik tijd om jullie avonturen een beetje te volgen. Ziet er allemaal wel super uit, ik wou dat ik daar in jullie plaats was! Ondertussen zijn onze cursussen van de juridische dienst afgelopen, en ergens in de loop van volgende week krijgen Ehsan en ik onze eigen firma’s. Spannend!
  Allé, geniet nog van jullie trip !

  Groetjes,
  Heidi

  Dit schreef Heidi op 4 July' 08 om 14:57
 • Hola Sarah en Kees,

  Nou, de weergoden waren ons in Haarlem ook niet zo mild gezind en het gaat ons ook goed. Maar daar stoppen de overeenkomsten wel mee.
  God, wat een heerlijk avontuur weer.
  Wat ik me zo plots afvraag is waarom wij mongolen eigenlijk mongolen noemen in Nederland. Het is in elk geval geen compliment voor de Mongolen.
  Zo van achter mijn computer klinkt ‘Dan is het Kees en ik en de Mongolen.’ echt hilarisch. De ‘Filistijnen’; de dood of de ‘Gladiolen’. Die snap ik overigens ook niet. Hm.
  Wat ik ook al niet snap is hoe je websites bouwt -Kees-. Jij wel. We hebben je nodig! Wanneer kom je weer thuis? Geniet je suf in den verre en weet dat we met smart op jullie wachten.

  Wim, Amanda en de … kinderen! [de wilde horden]

  Dit schreef Wim op 9 July' 08 om 22:12
 • De tijd vliegt hier! Ik hoop voor jullie nioet zo hard als voor mij, maar het lijkt zo kort geleden dat jullie vertrokken en nu komt 5 augustus al om de hoek kijken…
  Alles Ok met het appartement en, behalve veronderstel ik formulieren van uitzendbureaus, geen bijzondere post. Jammer genoeg heeft tot nu toe niemand gebruik willen maken van de logeerkans!
  Dit weekend komen Steffan, Eleanor en Jack, samen met Eleanor’s ouders. Op het ogenblik zitten ze bij haar ouders in Frankrijk. Dus komende week wordt volledig besteed aan wat Stef noemt ‘Jack’s bonding with the Jarmans’!
  Voor de rest alleen slecht nieuws.
  Net Ian Davidson aan de telefoon gehad: Scottish Bill ligt in het ziekenhuis met een beroerte, is verlamd aan een kant en kan niet spreken. Intussen is Rose (zijn vriendin) gestorven.
  Vorige week bij mijn broer Jan geweest in Boom. Nancy, ziojn vriendin, onze sportieve gezonde Nancy, heeft een geheimzinnige aandoening. Behalve trombose (!) is er iets mis met haar witte bloedlichaampjes, maar ze weten niet goed wat. Er zijn onderzoeken (ook van haar ruggenmerg) bezig in Leuven. Intussen is ze, na een spoedopname en allerlei onderzoeken, al weken thuis en behalve veel pijn bij tijden is ze ook direct moe.Dat is dus afwachten (Nancy wordt in augustus 37).
  Ik weet niet of je Mo gekend heb, die af en toe achter de toog stond in de Hopsack. Hij runde een succesvolle broodjeszaak in de Hoogstraat. Die is vorige week hier in Antwerpen verongelukt (31 jaar).
  De business partner van Annick van de Trap (Penny) heeft zelfmoord gepleegd, schijnbaar vanwege een liefdesgeschiedenis.
  Verder zou Toni (Penny) terugkomen in Antwerpen en boven de GardeVille gaan wonen.
  So, it’s all happening here en dit alles zal voor jullie in dat verre, uitgestrekte Mongolië wel vreemd overkomen… Geniet van de rest van je reis en tot over een paar weken, dan kan ik jullie vervelen met verhalen over het omaschap.

  Liefs, Jopie

  Dus

  Dit schreef jopie op 14 July' 08 om 10:59
 • Hey Sarah, hey Kees.

  Hey, mijn naam en e-mail staan al ingevuld dus mùaar even een mailtje doen. De latste weken is het serieus druk geworden dus is dit mijn eerste gelegenheid dat ik heb om jullie avonturen te volgen sinds … Hoe dan ook: mijn verlof naderd ook en welda zit ik op een AieBaltic vlucht naar Riga en daarna naar Tbilisi. Voel me een beetje als jullie want, zoals jullie Tibet iet zullen zien zal ik ook wel niet in Zuid-Osseti

  Dit schreef Ludo op 21 July' 08 om 18:51
 • Zuid-Ossetië (sorry het berichtje was al vertrokken) geraken vanwege de stroebelingen. Dan word het maar een rit naar de Zwarte Zee of anders Armenië. Geniet voor de rest maar verder van jullie verblijf daar en hopelijk krijgen jullie daar beter weer dan hier.

  Veel liefs,

  Ludo (die nog altijd zit te zweven van het concert van Leonard Cohen, nu 11 dagen geleden. En: die terug naar Len gaat op 20 oktober!!!)

  Dit schreef Ludo op 21 July' 08 om 18:59