Even snel

Mongolië, Bayankhongor -

We zijn even terug in de beschaafde wereld (nou ja, het is maar hoe je het bekijkt) en willen dan uiteraard andere dingen doen dan achter een trage pc zitten. We moeten naar de markt voor nieuwe mondvoorraad, we willen even shoppen en gaan uiteraard op zoek naar een restaurant met een koud pintje bij de maaltijd. Daarom even snel: het is hier nog steeds fantastisch mooi, wijds, en klimatologisch erg grillig. We zijn net de Gobi woestijn uit en rijden nu door groene valleien vol met wollige beestjes. De nomaden wonen nog steeds in hun ger (nu ook met zonnepaneel en satelliet) en het schijnbaar oneindige landschap leent zich nog steeds voor de meest absurde beelden. Erg mooi. Oh ja, we stellen het goed. Over and out.

Thomas, gelukkige verjaardag!

Dit schreef Sarah op foto's

3 reacties

 • Zeg, ik lees net dat de noodtoestand is afgekondigd in Ulanbaatar. Is daar wat van te merken op het platteland? Of zijn jullie gewoon weer vossen aan het vangen?

  Dit schreef Hank op 1 July' 08 om 22:19
 • Verjaardagsfeestje was geslaagd;)
  Spanje heeft gewonnen van Duitsland.(voetbalsgewijs dus)
  Vandaag een mini-roma uitstapje naar galgenweel, bbq aangestoken, zeilen geheisd…Tot middernacht blijven plakken, en het was nog steeds warm.
  Waarschijnlijk vanaf september 6 maanden loopbaanonderbreking….
  Het leven lacht ons toe.
  Het ga jullie goed en ik hoop dat jullie een onbewolkte eclipse hebben!
  ciao ciao
  thomas & karine

  Dit schreef thomas op 2 July' 08 om 00:41
 • @Hank: Van de noodtoestand is hier weinig te merken, de yaks grazen rustig voort. Het heeft waarschijnlijk iets met de verkiezingen te maken.

  @Thomas: In een klein dorpje hadden wij van de plaatselijke jeugd vernomen dat Oranje Rusland had verslagen met 2-0. Een paar dagen later kwamen we er achter dat dit niet zo was. Alles oranje werd uit de bus gegooid, verscheurd en in de brand gestoken. De algemene opinie was dat Marco zijn ontslag maar moest indienen. Gelukkig hebben de Spanjaarden hun plicht gedaan.
  Heb je al een bestemming voor die 6 maanden? Galgenweel?

  Dit schreef Kees op 4 July' 08 om 06:01