In wording

België, Antwerpen -

Zo, dat zit erop. Azië staat op mijn geheugenkaart! Veel gezien, geroken, geproefd, gehoord en gevoeld. Ik weet nu een beetje hoe het daar werkt, waar het om draait. Nu is het tijd voor de familiefeestjes, de Amsterdamse grachten, de Edamkaashapjes en kroegvrienden. Maar nu is het ook tijd om de handen uit de mouwen steken. Ik ben volop en goe bezig met het voorbereiden van een wijkbenefiet-tombola-concert voor het Dicky weeshuis in Lhasa, Tibet, China. Vermoedelijke datum van ontpopping is 17.06.2006, tevens de verjaardag van grote broer Thomas. Allen daarheen! Hulp is welkom. Neem gerust contact op en vertel me jouw talent.

Verder wordt er achter de schermen door de webtovenaars werk gemaakt van de lancering van de Stoerke.be website, alwaar ik de wijze kabouter in mij lekker zijn ding kan laten doen. U verneemt meer op later tijdstip.

Last but not least kan ik nog melden dat deze site blijft voorbestaan voor de kleine en/of grote reisreportages waarin wij ondertussen al geniaal geoefend zijn. De droom om dit ooit in multi-media pakket uit te geven zit voorlopig rustig te wachten in de leeszaal van de Bibliotheek des Levens. Che sarà, sarà…

Dit schreef Sarah op foto's

3 reacties

 • 17-06 kunnen jullie niet. Dan gaan wij namelijk trouwen.

  Dit schreef Vasilis op 5 April' 06 om 10:04
 • en ik, mag ik nog verjaren op 17 juni?
  ps: vasilis-> gefeliciteerd, nu al!

  Dit schreef thomas op 7 April' 06 om 20:38
 • Ga lekker feesten man! Ik ga naar den benefiet op 24 juni 2006. Uitstel
  is nooit afstel, of zie ik dat weer helemaal verkeerd. Dat heb ik
  weer…

  Dit schreef Motomuis op 12 April' 06 om 13:10