Naar de knoppen

België, Spa -

“De trein is altijd een beetje reizen”, zegt de NMBS, maar waar gaan we heen? Waar vluchten we nu weer naartoe? Nog een rondje Guggenheim met de o zo mooie, o zo onbetaalbare kunst? Naar de disco met de oorverdovende lustopwekkende dreunen of helemaal languit aan een subtropisch post-tsunamisch strand? Of ga ik weer op mijn bek, uitgebrand en opgeblust?

Het maakt me geen moer meer uit waar de trein me uitspuwt. Eerlijk gezegd vind ik het hier vlotjes rollen, lekker deinen. Ik kan hier herbronnen, genieten van de zachte plop die de champagne bevrijdt uit haar dure keurslijf. De neptulpen uit Made in China zijn mooi meegenomen en vrij toepasselijk wat de roots van Mr. Toelips betreft. Het is hier een schandalig beekje decadent, het hele wellness-gebeuren. Het loopt hier werkelijk de Spagaten uit. De natuurwet is ver te zoeken. Hier wordt gesmost met het blauwe goud! Waar gaat dat in godesnaam naartoe? Wie is de bron van alle kwaad? Ik zal het je zeggen: het is de lente, potverdorie! We gaan weer met zijn allen naar de knoppen – mijn excuses voor dit plagiaat.

Dit schreef Sarah op foto's