Oog en blik

België, Antwerpen -

Thuis is waar mijn Stella staat, waar de fritten vet zijn en de saus mayonaisisch. Waar chocola wordt gemaakt met echte melk, waar kraantjeswater echt wel drinkbaar en zelfs lekker is. Het doet deugd iets bekends te zien. Al is het een uniform van een Witte Tornado, de lach van mijn favoriete Turkse groenteboer, de steentjesmozaïek in de Scheldetunnel. Ik bekijk het als voor de eerste keer, soms van een andere kant, maar steeds met nieuwe ogen. En word ik overmeesterd door een heimwee naar de Aziatische toppen, of overmand door een verlangen naar een Zenmeester, dan rest mij nog de zure Kriek Lambic. Want daar is tenslotte waar mijn bakermatje ligt.

Dit schreef Sarah op foto's

2 reacties

 • Hmmm…een lekker koud, fis en zurig kriek Lambiekje. Heerlijk. Kom
  maar rustig terug en herkauw langzaam al je herinneringen. Vond het
  fijn om jullie weer te zien!

  Dit schreef Kittekat op 15 April' 06 om 11:50
 • Hello Kitty! Herkauwen? Uitspuwen die troep! Return to sender… Vette
  smeerkus van motardmuisje. X

  Dit schreef Motomuis op 16 April' 06 om 12:47