Vakantiesalon

België, Antwerpen -

We zijn net terug van een bezoekje aan het Vakantiesalon in de Expo van Antwerpen. Griekenland was het gastland. Daar heb ik niet veel van gemerkt. Geen ouzo of souflaki te bespeuren. Verder wel alle mogelijke lekker-samen-gezellig-bij-ons-op-de-camping standhouders. Niets voor ons dus. Ik vond wel enkele interessante brochures, met vooral veel mooie foto’s, van natuurparken in Slovenië, Aragon (Spanje) en de Picos de Europa. Genoeg food for thought voor de volgende campertrips. Bij boekhandel Nomade vonden we gedetailleerde kaarten van Tibet en Mongolië. Die zullen sneller van pas komen. Zondag 11 mei brengt British Airways ons naar Beijing. Woensdag 6 augustus vliegen we terug naar Brussel. Ruim de tijd om het Dickey Weeshuis te bezoeken in Tibet, de Chinese Yunnan provincie te verkennen, het karstgebergte rond Guilin te bewonderen en twee maanden rond te hobbelen in het Mongoolse Altai gebergte. Als het even meezit hebben we nog een zonne-eclips als afsluiter. U leest het goed: de poekies hebben weer grootse plannen! Je volgt het straks allemaal hier op Toerke, nu met vernieuwde gedetailleerde kaarten (courtesy of Meijer Maps) en handige links naar plaatsen of landen.

Dit schreef Sarah op

2 reacties

 • een eclipse meepikken? dat lijkt me een fantastisch idee. wij hebben er een gezien in ’96 in curaçao en zoiets vergeet je van je leven niet. hopelijk strooien de wolken geen roet in het eten.
  ja, als ik dit allemaal zo lees begint het hier ook weer te kriebelen.dit jaar zijn we al 6 jaar terug uit zuid amerika.
  tiempo para cambiar!!!
  kussen
  thomas

  Dit schreef thomas op 2 February' 08 om 11:45
 • Hey Thomas,
  Een reismicrobe is een venijnig beestje! Het steekt regelmatig de kop op en dan ga de meest waanzinnige plekken op Aarde onbevreesd tegemoet. Je keert terug naar huis met onvergetelijke ervaringen, een stapel foto’s, een volle website en een lege bankrekening. Voor je het weet begint het wederom hardnekkig te kriebelen.Tiempo para caminar! 😉
  Liefs

  Dit schreef Sarah op 2 February' 08 om 19:26